That's me

Ik ben Ollie. In 2018 heb ik mijn eenmanszaak op gezet en werk ik nu als That’s it tattoo & piercing. Ik ben gespecialiseerd in tatoeages en alle soorten piercings.

Ik heb ondertussen 8 jaar ervaring. Het is voor mij begonnen als een hobby, toen ik eenmaal de kans kreeg hiervan mijn werk te maken heb ik dat gedaan.
Mijn doel is om iedereen zich welkom en op z’n gemak te laten voelen. Ik kijk hoe ik op de meest professionele, hygiënische en beste manier jou kan helpen met je wensen. Iedereen is anders in wensen en lichaam en zo probeer aan ieders wensen te voldoen.

Ik ben momenteel volop aan het verbouwen om mijn nieuwe studio te kunnen openen. Heb je geen zin om hierop te wachten? geen enkel probleem, dan kom ik op locatie (kilometers zullen incl. de verleende dienst worden verrekend).

Regels:

Er wordt binnen niet gerookt.
Kinderen zijn welkom mits ze onder begeleiding kunnen wachten, zelfstandig genoeg zijn zichzelf te kunnen vermaken in de speelhoek en ze niet in het werkgebied komen. Huisdieren zijn niet toegestaan.
Personen onder invloed van alcohol en/of drugs worden niet getattoeerd of gepierced.
Voor een kleine tattoo geldt een aanbetaling van €20,- en voor grotere tattoos een aanbetaling van €50,-.
Mocht je onverhoopt niet kunnen en je afspraak willen verzetten dien je dit minimaal 24 uur van te voren te doen. Zo niet, dan ben je je aanbetaling kwijt. Er kan op zo’n korte termijn namelijk onmogelijk nog iemand anders ingeplant worden.

Tatoeëren vanaf 16 jaar met toestemming van ouders/voogd. Vanaf 18 jaar zonder toestemming.
De meeste piercings worden gezet vanaf 12 jaar met toestemming van ouders/voogd. Vanaf 16 jaar zonder toestemming. Intiem piercings vanaf 18 jaar.

Voor tattoo afspraken kun je altijd het beste langs komen om goed door te kunnen spreken wat de wensen zijn. Op deze manier kunnen wij kennis maken en er voor zorgen dat het juiste ontwerp voor jou gemaakt wordt. Afspraken kunnen ook altijd per mail, socialmedia of via de telefoon.
Voor piercing afspraken kun je over het algemeen binnen komen lopen. Wil je zeker zijn van je plekje? Dan kun je het beste een afspraak maken, dit kan uiteraard per mail, socialmedia, via de telefoon of in de winkel.

Voor zowel tattoos als piercings geldt dat het handig is als je van tevoren iets gegeten hebt. Tevens is het verstandig om de dag ervoor geen alcohol of drugs te gebruiken. Een piercing of tattoo laten zetten is het prettigst als je goed uitgerust en gezond bent.
Identificatie is verplicht bij het zetten van een tattoo of een piercing! Dus neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee! 

Ben je nieuwsgierig, kom gezellig binnen lopen voor een kennismaking!

Tot ziens! 🙂

© That’s it tattoo – All rights reserved